Hallo Gast
Login
Sluiten
Registreren
Sluiten
Sonnenertrag beschäftigt sich in erster Linie mit Photovoltaik und nachhaltigen Energien. Wir unterhalten die Photovoltaik Datenbank in der unsere Nutzer ihre Erträge und Anlagen untereinander vergleiche können. Neu ist der Datenimport über Solarlog und Sunnyreport.
Nu doneren

Hier sehen Sie die aktuellen Spenden. Wir freuen uns über jeden Beitrag. Nur gemeinsam sind wir stark!

Alle neuen Spenden hier.

Onze hoofdsponsoren

Nieuwste donaties

Uw publiciteit op sonnenertrag.eu


Advertising


Wij bieden onze klanten, geïnteresseerden en gebruikers van onze databank, verschillende mogelijkheden om op onze webstek publiciteit te maken. Publiciteit op sonnenertrag.eu is flexibel en richt zich op uw noden en wensen. Onze databank is internationaal en verwelkomt elke dag nieuwe bezoekers. Gebruik ons succes, door bij ons publiciteit te maken. Hiervoor bieden wij u verschillende manieren aan, die wij u kort willen voorstellen:

Een idee, een wereld, een doel, en zuivere betaalbare zonneënergie voor alle. Daarvoor staat sonnenertrag.


Bannermanager

Als uw advertentie op regelmatige tijdstippen op onze site te zien moet zijn, maar u wilt geen vaste plaats hebben, dan is ons banner-systeem daarvoor bij uitstek geschikt. Afgewisseld met andere banners wordt uw banner steeds opnieuw weergegeven. Met het Banner systeem kunt u eenvoudig en flexibel reclame maken. Hiervoor is een eenmalige registratie vereist en u kan dan zelf uw eigen reclame uploaden op onze website. Deze service kan te allen tijde worden verlengd of beëindigd, individueel afgestemd op uw behoeften. Via een customer service center heeft u de mogelijkheid op elk gewenst moment het effect van uw advertentie te volgen. Dit betekent dat u kunt zien hoe vaak uw advertentie wordt aangeklikt en daarmee hoe vaak uw website wordt bezocht via de link uit de bij ons geplaatste banners.

Naar bannermanager

De Premium relame

Wilt u een vaste plek op onze website en hecht u waarde aan persoonlijk contact met ons? De ‘Premium’ reclame voorziet in die behoefte. Wij bepalen dan individueel en persoonlijk met u een oplossing. De Premium reclame heeft een vaste plaats op onze website, wat betekent dat u deze ruimte met niemand anders hoeft te delen. Het maakt niet uit wanneer iemand onze website bezoekt, hij of zij zal altijd uw advertentie zien. Natuurlijk heeft u hierbij ook de mogelijkheid op elk gewenst moment de statistieken bekijken om het aantal clicks op uw banners, en daarmee het bereik van uw advertentie te monitoren.

Donaties en sponsors

Wij zijn altijd op zoek naar sponsors. Als u enthausiats bent over onze ideeën en initiatieven en u wil de uitbreiding van onze database met éénmalige bijdrage of als een reguliere sponsor ondersteunen, dan bieden wij u graag die mogelijkheid. Als dank kunnen we op verzoek uw website en uw bedrijf vermelden op onze website. Zo doet u tegelijkertijd uzelf en ons een plezier zonder direct gerichte reclame te boeken.

Contacteer on, graag geven wij u advies, welke soort publiciteit voor u de juiste is.

info@sonnenertrag.eu
Telefon: 07354/931508-0

Met zonnige groeten